OKTOBER + BLICK

[layerslider_vc id=”3″]

Bär med dig ett eget ögonblick

Det finns stunder som man gärna vill bära med sig, bilder som säger mer än ord. Oktober samarbetar med fotograf Therese Andersson i en kollektion smycken där ditt finaste foto blir en del av formen.

Så hur gör man när man vill beställa?

01. Här nedan syns samtliga modeller men de finns även att prova och känna på i butiken Kelly & Co på Maxinge utanför Mariehamn. När du har bestämt dig, lägg smyckets namn på minnet.

02. Kontakta fotograf Therese Andersson för bildplanering. Kanske har du redan fotograferat din bästa bild hos henne? Annars kommer ni överens om ett tillfälle för foto eller omfotografering av en befintlig bild som kan bildbehandlas till rätt modell.

03. Meddela Therese om ni önskar få smycket hemskickat eller om ni vill hämta det hos Kelly & Co. Lämna också kontaktuppgifter, e-post eller mobilnummer. Och adress om smycket ska skickas.

05. När allt är färdigt meddelar Oktober via e-post eller sms att det är dags för avhämtning eller att smycket är på väg per post.

06. Avhämtade smycken betalas hos Kelly & Co, hemskickade via medföljande faktura.

Från punkt 1 till punkt 6 kan det dröja kanhända tre veckor men helst max två. Är det mer bråttom, ring så ser vi vad som kan göras.

Kollektion

Svart läder + kedja, berlock XL
99 euro

Kedja + stor kristall, berlock M
65 euro

Kedja + droppberlock M
65 euro

Kedja oval berlock L
69 euro

Patrontofs + berlock L
79 euro

Swarovski + berlock XL
69 euro

Lång läderrem + stor kristall, berlock M
99 euro

Manschettknappar
59 euro

Armband small
49 euro

Armband medium
52 euro

Armband large
59 euro

Armband, ring + dubbla berlocker
69 euro

Berlocker
S – 39 euro
M – 45 euro
L – 49 euro